Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KITE Organikus babaruha, gyerekruha

     

Kite babaruha és gyerekruha

A Kite a környezettudatos szülők számára kínál minőségi bio baba- és gyerekruházati termékeket (0-11 éves), melyek több mint 95%-ban tartalmaznak organikus összetevőket. 

Nagy Britanniában, Dorset városban, a tengertől mindössze pár méterre kelt életre 2007-ben. Minden ruhadarabot szenvedéllyel terveznek és gyártanak. Kollekcióik egyediek, a természet ihleti őket. Számos formatervezési minta Dorset környékének természeti szépségét mutatja be. Emellett kiemelt figyelmet szentelnek arra, hogy az előállítás a legalacsonyabb hatással legyen a környezetre.

Ami a minőséget illeti, nincs kompromisszum. Mindig a legpuhább, prémium minőségű organikus anyagokat használják fel, és minden ruhadarabot úgy alakítanak ki, hogy az tökéletesen illeszkedjen, kényelmes és tartós legyen.  
 
Szigorú környezetvédelmi és etikai elveik vannak, és szenvedélyesen védik a bolygót. Az összes pamut ruhadarabot tanúsított organikus gyapotból vagy gyapjúból, a polár termékeket pedig legalább 50% -ban újrahasznosított műanyag palackokból előállított anyagból készítik. Természetes összetevői mentesek a gazdálkodás során használt mesterséges vegyi anyagoktól, melyre garancia a Soil Association és a GOTS (Global Organic Textile Standard) nemzetközi minősítése. GOTS Tanúsítvány száma: DK21785.

Emellett büszkék arra, hogy számos gyerekruházati és design megmérettetésről elhozták az első díjakat.

Fedez fel  a legfinomabb babaruhákat!         Fedezd fel NaturAnyu legszebb gyerekruháit

Fedezd fel a Kite gyerekruháit a NaturAnyu oldalán!