Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékötletek alkalmakra

 

Nem szeretnél üres kézzel menni babalátogatóba? Valami hasznos ajándékot keresel keresztelőre, vagy kisgyerek születésnapjára? Nálunk igen jó helyen jársz! Itt nem fogsz találni kínai, műanyag, zenélő vacakokat – azokat még az ellenségünk gyermekének sem kívánjuk! Hiszünk a kevesebb több elvében!

A munkahelyeken kedves szokás megajándékozni az elbúcsúzó kismamát. Hasonló ez a tengerentúlon tartott, úgynevezett baby shower-hez, mikor a barátok, rokonok jönnek össze és ajándékozzák meg a várandós kismamát. A NaturAnyunál csupa természetes és hasznos kismama- és babaholmi között válogathattok! Ilyenek például: Bola pocakcsengő, szoptatós párna, meggymag- vagy tönköly melegítő párna, mintás textilpelenka, mosható pelenka, édes kis csecsemő ruházat, pihe-puha babatakaró és még sorolhatnám.

Babaszületésre vagy babalátogatóba a fentieken túl kedveskedhetsz édes, bársonyos tapintású plüss állatfigurákkal, baba játékokkal, rágókákkal, csörgőkkel, bébi bodyval, rugdalózóval.

A pláne az egészben, hogy ezek a termékek nem csak környezetbarátak, de még egészségesek is. Mentesek mindenféle káros vegyszertől és allergiát okozó szennyező színezéktől, a legpuhább organikus pamutból készültek.

Ha szeretnéd barátnődre, kolléganődre, a pici szüleire bízni a választást, akkor kiváló ajándékötlet egy NaturAnyu ajándékutalvány.

Hogy a csomagoláson sem kelljen törnöd a fejed, mi többféle környezetbarát díszcsomagolással is készültünk Neked!

Rendezés: