Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi Organikus Gyerekruha

Rendezés:

Az egész család életében új korszak kezdődik, mikor a család szeme fénye ovis lesz! Vegyes érzelmekkel vágunk neki az első oviba vezető útnak: meghatottság, büszkeség, szomorúság együttese dúl a szívünkben. Hisz még csak most született és lám! De máris megnyugszunk (a beszoktatás után), mikor látjuk, hogy a kis lurkó vidáman barátkozik és lelkesen megy felfedezni az új közeget! És ez így van rendjén.

Összeszorul a gyomrom, mikor belegondolok, hogy a világon rengeteg helyen az ilyen korú gyermekek már dolgoznak, lehet, hogy óvóda helyett épp a mi gyerekeink divatruháit festik, vagy cimkéit, flittereit varrogatják. A legtöbbször hajnaltól napestig, éhbérért, koszban, mocsokban és mérgező anyagokkal, vegyszerekkel teli, veszélyes környezetben, ahol nincsenek tűzvédelmi tervek és vészkijáratok sem.

Éppen ezért mi, itt a NaturAnyunál úgy válogattuk össze a gyerekruha és kiegészítő kínálatunkat, hogy biztos lehetsz benne, a Te gyereked ruháit nem egy másik ugyanolyan korú gyermek varrta embertelen körülmények között. Olyan európai gyártókat kutattunk fel, amelyek megfelelnek a szigorú GOTS (Global Organic Textile Standard) tanúsítványnak, mely azon túl, hogy megköveteli az alapanyagok és a gyártási eljárások mérgező anyag mentességét, szociális szempontokat is figyelembe vesz és keményen megkövetel.

Minőségi Gyerekruha - NaturAnyu

Válogass nyugodt szívvel a NaturAnyu gyerekruha webáruház csakis méltányos gazdálkodásból származó kisgyermek pólói, nadrágai, szoknyái, ruhák, sapkái, harisnyái, leggingei és sok más gyerekcucc között! Bajban vagy a gyerekruha méretekkel? Mérettáblázataink segítséget nyújtanak a választásban.

NaturAnyu - Csere és Méretgarancia