Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babahordozó, Csatos hordozó, Hordozókendő, Mei Tai

Egyre többen a baba hordozása mellett teszik le voksukat a babakocsival szemben. A hordozók minden fajtája (baba kenguru, csatos babahordozómei tai, lili-tai, rugalmas, vagy szövött hordozókendő) roppant hasznos lehet a kisgyermekes anyuka számára, főleg azok számára, akik nagyvárosban, tömegközlekedést használnak. 

Mindamellett, hogy a kismama kényelmét szolgálják - leginkább mivel mindkét kezed szabad marad – a babáknak nagyon nagyon jó érzés. Egy csecsemő számára a testi érintés legalább ugyanolyan létfontosságú, mint az, hogy enni kap, vagy tisztába teszik. A baba érzi a tested melegét, hallja a szívverésed megnyugtató ütemét, átöleli őt a puha anyag, csakúgy, ahogy a méhed fogta őt körül.

Akár a praktikumot választod egy csatos hordozóval (sokan baba kengurunak is hívják), vagy a kisbaba kényelmét tartod leginkább szem előtt egy rugalmas hordozókendővel, netán a kettő között félúton, egy Mei Tai mellett döntesz, mindenképpen jól fogsz járni! Bármilyen hordozóval folyamatosan Magad mellett tudhatod a kicsit, és egész nap gyönyörködhetsz benne!

Babahordozó

Nézd meg pelenkázó táska választékunkat, ami passzol a hordozó mintájához.