Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Méret- és Cseregarancia

Tudjuk, hogy a megfelelő méret vagy szín kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, ha babaruháról, gyerekruháról van szó - különösen internetes vásárlás esetén. 

Éppen ezért a naturanyu.hu webáruház 14 naptári napig kényelmes és kedvező lehetőséget biztosít a cserére!

Szeretnéd kicserélni a gyerekruhát kisebbre, nagyobbra vagy másra? Keress minket bátran, találunk megoldást! Mérettáblázatokért katt IDE!

Mi a teendőd?

 Keress minket e-mailben: info@naturanyu.hu, vagy telefonon: 0036204592670, egyeztetünk mit mire szeretnél cserélni és az elérhető-e!

 Amennyiben elérhető a csere termék, küldünk Hozzád egy futárt, aki átveszi Tőled a cserélni kívánt terméket és egyből oda is adja a csere terméket! A címzéssel sem kell bajlódnod, a futár fogja felragasztani a címiratot. A csere kedvezményes költségét 1390 Ft-ot a futárnak kell kifizetni.

 A terméknek eredeti, sértetlen állapotban kell lennie -

  • tehát NE MOSD ÉS NE IS ÖBLÍTSD KI, a címkéjét NE TÁVOLÍTSD EL - máskülönben nem áll módunkban visszavenni, vagy kicserélni a terméket

  • dobozba kell csomagolni, mert a futár csak így fogja átvenni Tőled.

 Amennyiben a cseréből kifolyólag eltérés mutatkozik az árban, azt korrigáljuk. A többlet költséget a csere díjával együtt a futárnak kell kifizetni. Ha visszatérítendő összeg keletkezik, azt a cserélni kívánt termék sértetlen visszaérkezését követően 3 naptári napon belül elutaljuk Neked, az általad megadott bankszámlaszámra.

 A kedvezményes csere ugyanazon rendelés esetében csak egyszer vehető igénybe és csak belföldi címre kérhető!

 Kérjük, hogy a terméket eredeti állapotában, sérülésmentesen küldd vissza nekünk. Webáruházunk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban (kimostad vagy kiöblítetted, levágtad a címkét, levetted róla a papír címkét, stb.), akkor a Vásárló kártérítésre kötelezett.