Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Méret- és Cseregarancia

Tudjuk, hogy a megfelelő méret vagy szín kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, ha babaruháról, gyerekruháról van szó - különösen internetes vásárlás esetén. 

Éppen ezért a naturanyu.hu webáruház 14 naptári napig kényelmes és kedvező lehetőséget biztosít a cserére!

Szeretnéd kicserélni a gyerekruhát kisebbre, nagyobbra vagy másra? Keress minket bátran, találunk megoldást! Mérettáblázatokért katt IDE!

Mi a teendőd?

 Keress minket e-mailben: info@naturanyu.hu, vagy telefonon: 0036204592670, egyeztetünk mit mire szeretnél cserélni és az elérhető-e!

 Amennyiben elérhető a csere termék, küldünk Hozzád egy futárt, aki átveszi Tőled a cserélni kívánt terméket és egyből oda is adja a csere terméket! A címzéssel sem kell bajlódnod, a futár fogja felragasztani a címiratot. A csere kedvezményes költségét 1390 Ft-ot a futárnak kell kifizetni.

 A terméknek eredeti, sértetlen állapotban kell lennie, és dobozba kell csomagolni, mert a futár csak így fogja átvenni Tőled.

 Amennyiben a cseréből kifolyólag eltérés mutatkozik az árban, azt korrigáljuk. A többlet költséget a csere díjával együtt a futárnak kell kifizetni. Ha visszatérítendő összeg keletkezik, azt a cserélni kívánt termék sértetlen visszaérkezését követően 3 naptári napon belül elutaljuk Neked, az általad megadott bankszámlaszámra.

 A kedvezményes csere ugyanazon rendelés esetében csak egyszer vehető igénybe és csak belföldi címre kérhető!

 Kérjük, hogy a terméket eredeti állapotában, sérülésmentesen küldd vissza nekünk. Webáruházunk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a Vásárló kártérítésre kötelezett.