Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosható betét

“Igényesen, jó anyagból készültek a mosható betétek, szépen megvarrva.  Nem ázik át, könnyen tisztítható.
Fényévekkel kényelmesebb a hagyományos bolti betéteknél, és jobb érzés is viselni őket. Egy percig sem bántam meg, hogy erre váltottam.” - Alexandra

A modern mosható betét remek alternatívája a mérgező anyagokkal teli, környezetszennyező eldobható betéteknek. Ugyan kétségtelenül megvannak az előnyei a tampon használatának (pl. úszás), mégis arra biztatok minden nőt, hogy tegyen egy próbát a mosható betétekkel is. Tudtad, hogy a tamponban, eldobható betétekben rengeteg kemikália és káros vegyszer van? Mivel sok esetben ezek közvetlenül a nyálkahártyával érintkeznek, könnyedén felszívódhatnak az akár rákkeltő anyagok, ezzel sok nemkívánt női/nemi betegséget okozva.

A mosható betétek testeddel érintkező része pamutból van, a fehérnemű felé eső része pedig egy vízzáró réteg. A kettő között természetes anyagból készült nedvszívó réteg található. Találsz igazán vékony változatot is, ezeket speciális eljárással nyomják össze ilyen laposra.

A mosható betét nem csak egészségesek és környezetbarátak, de vidám, mintás változataik még a nehezebb napokon is mosolyt csalnak az arcodra!

Raktáron. Szállítás 1-3 munkanap
2.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Raktáron. Szállítás 1-3 munkanap
2.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Raktáron. Szállítás 1-3 munkanap
3.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Mosható betét vagy menstruációs kehely? Te melyik mellett teszed le a voksod?

 

Mai modern világunkban egyre nagyobb figyelmet kap a fenntartható, zero waste életmód. A nők az intim higiénia terén is változást sürgetnek, már csak annál inkább is, hogy megelőzzenek egy sor kellemetlen női betegséget. Ugyanakkor nyilván senki nem szeretné feláldozni a kényelmet, és főleg nyárra, jól szellőző, higiénikus alternatívát keres.

Ilyen az Emilla női mosható intim betét, amely több méretben és vastagságban kapható, és egy szárnyszélesítővel minden bugyi fazonra kényelmesen ráilleszthető.