Itt jársz: > >

Fizetés

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A NaturAnyu webáruházban megrendelt termékek és a szállítás lehetséges költségeinek kiegyenlítésére több féle lehetőség kínálkozik a vásárlás folyamatában

Belföldön - Magyarországon

·         Előre utalás banki átutalással

·         Előre fizetés bankkártyával (OTP Simple)

·         Utánvétel

 

Külföldi megrendelés esetén:

  •  Előre fizetés bankkártyával (OTP Simple)

 

ELŐRE UTALÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL

A megrendelt termékek árát és a szállítás esetleges költségét banki átutalással, előre utalással is kifizetheted webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük a K&H Banknál vezetett bankszámlaszámunkra: 10404742-50526868-76881006 átutalni. Kedvezményezett neve: Bonatur Pro Kft. Kérlek a közlemény rovatban tüntesd fel a rendelés azonosító számát! Az összeg beérkezését követően csomagodat vagy a futárszolgálat szállítja házhoz, vagy átveheted MPL Csomagautomatánál.

Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Amennyiben deviza számláról utalnál, kérjük az alábbi adatokat használd:

IBAN: HU35 1040 4742 5052 6868 7688 1006

Swift kód: OKHBHUHB

 

ELŐRE FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL (OTP SIMPLE)

Bankkártyás fizetés esetén válaszd a fizetési opciók között a bankkártyás fizetést, majd ezt követően a OTP Simple online fizetési oldalára irányítunk át (OTP Mobil Szolgáltató Kft.), ahol befejezheted a tranzakciót. A vásárlás értéke pillanatokon belül megérkezik a OTP Simple-hez, amiről NaturAnyu webshop is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését.

 

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelést követően a házhozszállításkor a futárnak kell átadnod a rendelés végösszegét, vagy a csomagautomatánál tudod kiegyenlíteni az összeget. Utánvét díja értéktől függően 400Ft, illetve 990 Ft.

-->