Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A NaturAnyu webáruházban megvásárolt termékeket vagy az általad kiválasztott csomagpontra vagy házhozszállítás esetén futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását a Bonatur Pro Kft. megbízásából a GLS, DPD és az MPL futár cég végzi, akik a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal próbálják meg a kézbesítést teljesíteni. MPL Csomagautomata esetén a termékek 7 naptári napon belül, a Magyar Postánál 5 naptári napon elül - a nyitvatartási időt figyelembe véve - bármikor átvehetők.

A KÉZBESÍTÉS MENETE: MIKOR KERÜL A TERMÉK KISZÁLLÍTÁSRA A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló emailben tájékoztatunk Téged. A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében a megrendelést követő 2-5 munkanap, csomagpontok esetén ez 1-2 munkanappal kitolódhat. Banki átutalás esetén a pénzügyi művelet teljesítését követő 1-3 munkanapon belül postázzuk a csomagodat.

 

MENNYIBE KERÜL A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA?

Minimális rendelési összeg nincs. Megrendelésedet a nap 24 órájában leadhatod.

Magyarországi kiszállítás esetén a termékek szállításának díja:

 

   Szállítási költség futárral való szállítás esetén  Szállítási költség GLS Csomagponton való átvétel esetén  Szállítási költség MPL Csomagautomatában való átvétel esetén
Fizetési mód 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft - 27.999 Ft Bruttó rendelési értékig 28.000 Ft Bruttó rendelési értéktől 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft Bruttó rendelési értéktől 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft Bruttó rendelési értéktől
Előre utalás / Bankártya 990 Ft 890 Ft 0 Ft 0 Ft 990 Ft 790 Ft 0 Ft 890 Ft 590 Ft 0 Ft
Utánvét 1 390 Ft 1 290 Ft 400 Ft 990 Ft Nincs utánvét lehetőség Nincs utánvét lehetőség Nincs utánvét lehetőség Nincs utánvét lehetőség Nincs utánvét lehetőség Nincs utánvét lehetőség

 

 

Magyarország határain túl az alább felsorolt egységes kiszállítási díjakon tudjuk a csomagokat bankkártyás vásárlás esetén eljuttatni az általad megadott címre:

 

Ország

Bruttó szállítási költség

Ausztria

                3 990 Ft

Csehország

                3 990 Ft

Szlovénia

                3 990 Ft

Franciaország

                3 990 Ft

Horvátország

                3 990 Ft

Lengyelország

                3 990 Ft

Románia

                3 990 Ft

Szlovákia

                3 990 Ft

Németország

                3 990 Ft

Hollandia

                3 990 Ft

Belgium

                3 990 Ft

Luxemburg

                3 990 Ft

Svájc

                11 990 Ft

 

 

Írország 7990 Ft
Nagy-Britannia 7990 Ft

 

Ha ezektől eltérő országba szeretnéd szállíttatni a kért termékeket, kérlek keress meg minket az info@naturanyu.hu-n!

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A SZÁMLA KIFIZETÉSE?

Utánvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned. MPL csomagautomata esetén a helyszínen tudod kiegyenlíteni a rendelés végösszegét. Ha banki előre utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a futárnak, és a csomagpontokon semmit nem kell már fizetned.

 

CSOMAGOLÁS, KÖRNYEZETVÉDELMI FELELŐSSÉG

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget (kivéve a díszcsomagolást, ajándékcsomagolást, amit külön tudsz választani).

A NaturAnyu törekszik arra, hogy a lehető legtudatosabban minimalizálja a környezeti terhelést a csomagolás és a szállítás tekintetében. Ezért a csomagoló anyagokat újra használjuk, ha a minősége megengedi. Így előfordulhat, hogy a csomagod használt dobozban érkezik. Új dobozok esetében, azok újrahasznosított anyagból készülnek. A csomagoláshoz használt ragasztószalag környezetbarát. Ha a gyártó maga nem rakja műanyag tasakba a terméket, mi sem tesszük, hanem selyempapírba, vagy papír tasakba csomagolva juttatjuk el Hozzád.

 

HOGYAN VEGYÜNK ÁT CSOMAGOT A SZÁLLÍTÁST VÉGZŐ FUTÁRCÉGTŐL?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 19 óra között.

Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában, valamint fontos megadni egy telefonszámot, mivel telefonon történik a szállítással kapcsolatos egyeztetés. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag csak a futárszolgálattal egyeztetve lehet módosítani.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen. MPL Csomagautomata esetén a termékek 7 naptári napon belül, a Magyar Postánál 5 naptári napon elül - a nyitvatartási időt figyelembe véve - bármikor átvehetők. Ha az MPL kézbesítő nem talál Téged a megadott címen, minden esetben értesítőt köteles elhelyezni a postaládádban, ahol megjelöli melyik postára juttatta el a csomagodat. Ha 5 napon belül nem jelentkezel csomagodért, és az visszaküldésre kényszerül, a szállítás-, és a visszaszállítás díja Téged terhel!

Fontos! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, illetve a csomagautomatánál szíveskedjél megvizsgálni, és az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés (hiány) esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

HOL TALÁLHATÓAK A FUTÁRCÉGEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK?

A szállítást végző futárcégek és a csomagpontok elérhetőségei, ügyfélszolgálatai:

GLS

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

DPD

https://www.dpd.com/hu

MPL

https://posta.hu/ugyfelszolgalat

 

VAN-E LEHETŐSÉG A TERMÉKEK SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉRE?

A NaturAnyu webáruház jelenleg nem működtet fizikai üzletet, nincs kereskedelmi eladó egysége, ahol a termékek megtekintésére, átvételére lehetőség nyílna. Termékeink kizárólag internetes felületünkön rendelhetők meg.