Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A NaturAnyu webáruházban megvásárolt termékeket vagy az általad kiválasztott csomagpontra vagy házhozszállítás esetén futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását a Bonatur Pro Kft. megbízásából a GLS, DPD és az MPL futár cég végzi, akik a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal próbálják meg a kézbesítést teljesíteni. MPL Csomagautomata esetén a termékek 7 naptári napon belül, a Magyar Postánál 5 naptári napon elül - a nyitvatartási időt figyelembe véve - bármikor átvehetők.

A KÉZBESÍTÉS MENETE: MIKOR KERÜL A TERMÉK KISZÁLLÍTÁSRA A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló emailben tájékoztatunk Téged. A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében a megrendelést követő 2-5 munkanap, csomagpontok esetén ez 1-2 munkanappal kitolódhat. Banki átutalás esetén a pénzügyi művelet teljesítését követő 1-3 munkanapon belül postázzuk a csomagodat.

 

MENNYIBE KERÜL A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA?

Minimális rendelési összeg nincs. Megrendelésedet a nap 24 órájában leadhatod.

Magyarországi kiszállítás esetén a termékek szállításának díja:

 

 

   Szállítási költség futárral való szállítás esetén  Szállítási költség GLS Csomagponton való átvétel esetén  Szállítási költség MPL Csomagautomatában való átvétel esetén
Fizetési mód 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft Bruttó rendelési értéktől 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft Bruttó rendelési értéktől 0-4.999 Ft Bruttó rendelési értékig 5.000-14.999 Ft Bruttó rendelési értékig 15.000 Ft Bruttó rendelési értéktől
Előre utalás / Bankártya 990 Ft 890 Ft 0 Ft 990 Ft 790 Ft 0 Ft 890 Ft 590 Ft 0 Ft
Utánvét 1 390 Ft 1 290 Ft 400 Ft 1 390 Ft 1 190 Ft 400 Ft 1 290 Ft 990 Ft 400 Ft

 

 

Magyarország határain túl az alább felsorolt egységes kiszállítási díjakon tudjuk a csomagokat banki előre utalás vagy bankkártyás vásárlás esetén eljuttatni az általad megadott címre:

 

Ország

Bruttó szállítási költség

Ausztria

                2 990 Ft

Csehország

                2 990 Ft

Szlovénia

                2 990 Ft

Franciaország

                2 990 Ft

Horvátország

                2 990 Ft

Lengyelország

                2 990 Ft

Románia

                2 990 Ft

Szlovákia

                2 990 Ft

Németország

                2 990 Ft

Hollandia

                2 990 Ft

Belgium

                2 990 Ft

Luxemburg

                2 990 Ft

Svájc

                2 990 Ft

 

 

Ha ezektől eltérő országba szeretnéd szállíttatni a kért termékeket, kérlek keress meg minket az info@naturanyu.hu-n!

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A SZÁMLA KIFIZETÉSE?

Utánvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned. MPL csomagautomata esetén a helyszínen tudod kiegyenlíteni a rendelés végösszegét. Ha banki előre utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a futárnak, és a csomagpontokon semmit nem kell már fizetned.

 

CSOMAGOLÁS, KÖRNYEZETVÉDELMI FELELŐSSÉG

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget (kivéve a díszcsomagolást, ajándékcsomagolást, amit külön tudsz választani).

A NaturAnyu törekszik arra, hogy a lehető legtudatosabban minimalizálja a környezeti terhelést a csomagolás és a szállítás tekintetében. Ezért a csomagoló anyagokat újra használjuk, ha a minősége megengedi. Így előfordulhat, hogy a csomagod használt dobozban érkezik. Új dobozok esetében, azok újrahasznosított anyagból készülnek. A csomagoláshoz használt ragasztószalag környezetbarát. Ha a gyártó maga nem rakja műanyag tasakba a terméket, mi sem tesszük, hanem selyempapírba, vagy papír tasakba csomagolva juttatjuk el Hozzád.

 

HOGYAN VEGYÜNK ÁT CSOMAGOT A SZÁLLÍTÁST VÉGZŐ FUTÁRCÉGTŐL?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 19 óra között.

Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában, valamint fontos megadni egy telefonszámot, mivel telefonon történik a szállítással kapcsolatos egyeztetés. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag csak a futárszolgálattal egyeztetve lehet módosítani.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen. MPL Csomagautomata esetén a termékek 7 naptári napon belül, a Magyar Postánál 5 naptári napon elül - a nyitvatartási időt figyelembe véve - bármikor átvehetők. Ha az MPL kézbesítő nem talál Téged a megadott címen, minden esetben értesítőt köteles elhelyezni a postaládádban, ahol megjelöli melyik postára juttatta el a csomagodat. Ha 5 napon belül nem jelentkezel csomagodért, és az visszaküldésre kényszerül, a szállítás-, és a visszaszállítás díja Téged terhel!

Fontos! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, illetve a csomagautomatánál szíveskedjél megvizsgálni, és az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés (hiány) esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

HOL TALÁLHATÓAK A FUTÁRCÉGEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK?

A szállítást végző futárcégek és a csomagpontok elérhetőségei, ügyfélszolgálatai:

GLS

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

DPD

https://www.dpd.com/hu

MPL

https://posta.hu/ugyfelszolgalat

 

VAN-E LEHETŐSÉG A TERMÉKEK SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉRE?

A NaturAnyu webáruház jelenleg nem működtet fizikai üzletet, nincs kereskedelmi eladó egysége, ahol a termékek megtekintésére, átvételére lehetőség nyílna. Termékeink kizárólag internetes felületünkön rendelhetők meg.

 

 

/* */