Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek Sál, Sapka, Kesztyű

Rendezés:

Egy kisgyermek ruhatárának alapvető kiegészítője a sapka. Hűvös, szeles, szeszélyes időben a megfázás, tűző Napon a leégés és az erős napfény ellen nyújt védelmet a gyerek sapka vagy kalap.

A német Pure Pure by Bauer a baba- és gyereksapkákra, sálakra, kesztyűkre specializálódott textilipari gyártó. Fejfedőit a legfinomabb, legpuhább biopamutból varrja, melyek garantáltan mentesek a vegyszerektől és káros adalékoktól, illetve UV védelemmel is ellátták őket – egészen UV80+-ig. Gyerek sapka kollekciói divatosak, kedvesek, praktikusak. Biztosan megtalálod azt a fazont, amit keresel, legyen az átmeneti, vastag téli, nyári fejkendő, fülvédős, űrhajós, polár, mintás vagy egyszínű. Ünnepi alkalmakkor vagy akár egy családi, ovis fotózáson egy gyönyörű kalapkákban tündökölni fog a kislányod!

Egy hajpánttal nagyszerűen fel tudod dobni az egyszínű ruhadarabokat is, és még kislányod hosszú haja sem lóg az arcába.

Tanácstalan vagy, hogy vajon milyen méretű gyerek sapka lesz jó gyermekednek? Mérettáblázataink segítenek eligazodni ebben kérdésben. Mindenképpen mérd meg a gyerkőc fejkörfogatát, mielőtt választasz!

Leljétek örömötöket együtt az év minden évszakában! A NaturAnyu gyerekruha webáruház pihe-puha kesztyűiben, sapkáiban, sálaiban télen élvezet a hóember, szellős kalapjaiban, fejkendőiben nyáron a homokvár építés!

Csere és Méretgarancia