Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pure Pure bio baba és gyerek sapkák

 

 

A TISZTA SZÉPSÉG A TERMÉSZETBŐL SZÁRMAZIK

A Pure Pure termékeit 100% -ban természetes anyagokból varrja. Elsősorban babáknak és gyerekeknek, de akár felnőtteknek is – nők, férfiak számára egyaránt - kínál sapkákat, kalapokat, sálakat, kesztyűket és egyéb kiegészítőket. Kollekciói divatos és üde megjelenést kölcsönöz a gyermekek korának megfelelő funkcionalitással és kiváló minőségű feldolgozással. A színek játéka és a részletekre való fokozott figyelem egyedivé varázsolja a Pure Pure stílusát. Modelljeibe mindenki rögtön beleszeret!

GARANTÁLTAN ORGANIKUS - GOTS TANÚSÍTVÁNY MINDEN PAMUT TERMÉKRE

 

Az alapítók, Lolita és Peter Bauer a Pure Pure-ral próbálják megtalálni az egyensúlyt a divat és az ökológia között. Fő céljuk a természet és az emberiség tiszteletben tartása. Ezért termékeiket elsősorban Németországban és az Európai Unióban (Olaszországban és Litvániában) gyártják. 2013-ban, gyermek sapka és kalap gyártóként a világon elsőként szerezték meg a GOTS Tanúsítványt (száma: CERES-068). Minden ruhadarab, ami ezzel a (GOTS) logóval van ellátva, garantáltan vegyi anyag mentes és a környezetbarát termék.

Termékeiket szeretettel ajánlják azok számára, akik nemcsak szociális és ökológiai érzékenységgel rendelkeznek, de szeretik a divatos és funkcionális sapkákat és ruházati kiegészítőket!

 

UV-álló TERMÉKEK -  HOGY A GYERMEKEK TOVÁBB ÉLVEZHESSÉK A SZABADBAN TÖLTÖTT IDŐT MÉG NYÁRON IS

Pontosan azért, hogy minél jobb UV védelmet biztosítsanak, anyagaik és festékeik mentesek a kemikáliáktól. A könnyű és szellős nyári szövetek, mint a poplin és a voile, jó UV-védelmet nyújtanak. Az UV-védelmet az anyag sűrű szövése hozza létre, ezáltal akár a sötétebb színek, például a sötétkék vagy a piros UV állósága is legalább olyan fokú tud lenni, mint egy fehér anyagé.

 

A fényvédő faktor (SPF) az UVB védettséget jelenti, és azt jelzi, hogy mennyi idővel tovább tartózkodhatunk a napon anélkül, hogy leégnénk (ez persze függ bőrtípustól és az UV sugárzás mértékétől is). A Pure Pure legtöbb szövetének SPF értéke 20+, amely már elég jó védelmet nyújt a leégés ellen.

Bátran ajánljuk fehérebb, érzékenyebb bőrű, izzadós babáknak és gyerekeknek is, mivel ezek segítségével elkerülhető, hogy vastag, sötét ruhákba kelljen öltöztetni őket a nyári, rekkenő hőségben.

 

Keress édes kis sapit babádnak a Naturanyu.hu webshopban! (link)

 

 A MÁRKA TERMÉKEI  

 

 

Rendezés: