Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Loud + Proud GOTS gyerekruha

Így született a Loud + Proud hangos gyerekek és büszke szülők számára

A céget 2008-ban alapította Barbara Schüsselbauer, egy kétgyermekes anya, aki sok éven át sportruházati tervezőként dolgozott. Anyaként jól ismeri a szülők elvárásait a baba és gyerekruházattal szemben. Pontosan tudja milyen nehéz olyan ruhákat találni, ami együttesen megfelel olyan szempontoknak, mint a kényelem, a fenntarthatóság és a design. A gyerekek születése után alternatívát akart teremteni, és olyan baba- és gyermekruházati termékeket akart gyártani, amelyeket fenntartható anyagokból és méltányos munkakörülmények között készítenek.

HELYIT A HELYIEKNEK

A ruhák ellenőrzött organikus termesztésből származó pamutból készülnek. Ezt a gyapotot káros vegyi anyagok használata nélkül termesztik és szüretelik, és általában Törökországból származik. Ruháit kizárólag Európában, azon belül is a legtöbbet Magyarországon gyártatja, de vannak üzemei Portugáliában és Németországban is.

TANÚSÍTOTTAN ORGANIKUS

2013 óta rendelkezik a GOTS (Global Organic Textile Standard) minősítéssel, a tanúsítvány száma CERES-053.

Mindenki, aki rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, garantálja a fogyasztó számára, hogy biopamutból készít ruhadarabokat, amelyet szociális szempontok figyelembe véve állítottak elő, és amelyet ökológiai és fenntartható módon gyártottak.

 

Kiváló bébi ruhák és gyermekdivat a boldog gyermekkorért

A gyerekek állandóan mozognak! A babadivatnak és a gyermekruházatnak ezért nemcsak kényelmesnek kell lennie, és sok mindent ki kell bírnia, hanem képzeletekben gazdagnak, gyermekbarátnak kell lenniük, és mindezt káros anyagok nélkül.

Ruháik tele vannak vidám és színes állatfigurákkal, mint a rákocskák, pingvinek, bálnák, elefántok, madarak, delfinek, kutyusok, sünik és sok más fajta állat!

 

FONTOS A KÉNYELMES RUHADARAB

 

 

A gyönyörű, de kényelmetlen ruhák gátolják a gyerekeket a mozgásban. Az ellenőrzött ökológiai termesztésből származó pamut ideális választás bármilyen ruhanemű esetében, mert légáteresztő, gyengéd a bőrhöz és tartós. Ezenkívül természetes anyag, amely teljesen mentes a szennyezőanyagoktól. Ez fontos, mivel a mesterséges és szennyezett ruhába öltöztetett gyermekek gyakran allergiával vagy más bőrirritációval szembesülhetnek.

 

Ismerd meg a vízhatlan, divatos, sportos és kifordítható nyári kalapokat, nadrágokat, pulóvereket!

 

A kabátok is vízhatlanok, így a gyerekek akkor is vígan tudnak játszani a szabadban, ha a Nap éppen nem süt hétágra! A választékban minden évszakra találhatók bodyk, rugdalózók, bélelt dzsekik, rövidnadrágok, ruhák, hálózsákok és így tovább! Kínálata elsősorban a 0-4 éves korú babáknak és gyerekeknek szól.

Mindemellett nőknek (36-44-es méretben) is kínál organikus ruhadarabokat: alsóneműt, melegítőt, nadrágot, pólót és pulcsit.

 

 

Csak nézd meg a Naturanyu oldalán!

 A MÁRKA TERMÉKEI  

Rendezés: