Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hydrophil bambusz fogköztisztító 0,4 mm 6db

1.390 Ft (1.390 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tudtad, hogy a mindennapos fogköztisztítással a fogak élettartama meghosszabbítható, mivel olyan helyeket is tisztán tarthatsz vele, ahová a fogkefe sörtéi nem, vagy nehezen jutnak el?

Ez a Hydrophil bambusz fogkötisztító természetes alapanyokból készült és környezetbarát: nyele 100% bambuszból, sörtéi pedig BPA- és kőolajmentesek, ricinusolajból készültek.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 14
Várható szállítás: 2024. április 29.
Gyártó: Hydrophil

Leírás és Paraméterek

Fejtörést okoz, hogy milyen természetes és környezetbarát eszközzel egészítheted ki a mindennapos száj- és fogápolást, a tökéletes tisztítás érdekében?

Erre a dilemmára kiváló megoldást nyújtanak a Hydrophil bambusz fogköztisztítói.

A fogköztisztító nyele műanyagmentes és biológiailag lebomló 100% bambuszból, sörtéi BPA- és kőolajmentes ricinusolajból készülnek, csomagolásuk pedig újrapapír karton.

Vegán, fair, és a bambusz tulajdonsága miatt természetes módon antibakteriális hatású.

Mérete: ISO 0

A drót átmérője (drótszélesség): 0,40mm 

A megfelelő higiéné érdekében azt javasoljuk, hogy a fogköztisztítót 1-2 hét után cseréld mindig újra.

Használata:

  • Naponta egy alkalommal használd, mindig fogmosás előtt és szigorúan fogkrém nélkül.
  • Tedd a fogköztisztítót az ínyre és finoman told be a fogak közé. Ha jó méretet választottál, a kefe szinte magától becsúszik. Néhányszor tologasd vízszintesen előre és hátra a fogköztisztítót. A még jobb hatás érdekében, kissé döntsd meg a kefét, és tisztítsd "X" irányú mozdulattal.
  • Fogköztiszítás után mindig moss fogat a szokásos módon.

Hydrophil márkát három hamburgi jóbarát, Cristoph, Sebastian és Wanja álmodta meg 2012-ben. Barátságuk onnan eredeztethető, hogy mindhárman elkötelezettek voltak egy segélyszervezet, a Viva con Agua de Sankt Pauli eV iránt és közös érdeklődés tárgyán, a vízen is sokat tanácskoztak. Ez utóbbi témában még ismeretségük hajnalán indítottak is egy blogot, ahol a fenntartható vízhasználatról és a víz körüli konfliktusokról írtak.

Hamar felmerült bennük, hogy a piacra kellene dobni egy innovatív, fenntartható higiénia termékeket tartalmazó márkát, mely amellett, hogy fairtrade, vegán jellegű és fenntartható, még vízsemleges is.

Első termékük, melyet piacra dobtak, egy póló volt, mostanra pedig elmondhatják, hogy piacvezetők a bambusz fogkefékkel való fenntartható fogászati higiénia terén.

Lehetőség szerint olyan erőforrásokat használnak, amelyek nem veszélyeztetik a talaj- vagy ivóvizet, és nem igényelnek mesterséges öntözést. Ezzel jelentősen csökkenthetik a vízfogyasztást és tudatosíthatják ezt az emberekben. Annak érdekében, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra, termékeik nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelték őket állatokon. 

Hiszik, hogy a tisztességes munka méltányos jutalmat érdemel. Személyesen szemmel tartják értékláncukat a legapróbb részletekig, és gondoskodnak arról, hogy termékeiket tisztességesen állítsák elő. 

Küldetésük, hogy termékeikkel felhívják a figyelmet a fenntartható fogyasztásra a mindennapi életében.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.