Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldbolt indiai mosódió héj 25g - próbacsomag vászontasakban

490 Ft (490 Ft + ÁFA)
Menny.:db

„Tegnap rendeltem, ma megérkezett a csomagom. Ki is próbáltam szinte azonnal. Megvallom, először megrèmültem a mosódióhéj szagától, de a barackos mosóparfüm és nem utolsó sorban a ragyogó tisztaság kárpótolt! A későbbiekben is fogok még rendelni, ajánlani fogom a termèkeiket! Hálás köszönettel.” – Eszter

Fontos számodra a környezettudatosság és szeretnéd családod számára minden területen a legjobbat nyújtani?

Mosásnál használj mosódió héjat, mely teljesen környezetbarát, tisztán növényi mosószer. Hatóanyaga egy teljesen természetes anyag, a saponin, mely rendkívüli hatékonyságát évszázadok óta bizonyítja hazájában, az utóbbi pár évtizedben pedig nálunk is egyre nagyobb teret hódít.

Nem tartalmaz káros anyagokat (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket. Teljes mértékben környezetbarát, hisz a természetben terem, része az ökoszférának. 100%-ban biológiailag lebomló, természetes tisztítószer.

Bármilyen textíliához, akár 30-40°C-os gépi mosáshoz is nyugodtan használható.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 5
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás és Paraméterek

Környezettudatos mosás hatékonyan, természetes összetevőkkel? Lehetséges!

A Zöldbolt indiai mosódió héj egy kiváló, teljesen környezetbarát mosószer, mely természetes hatóanyaga a szaponin, ami vízzel érintkezve habzani kezd és rendkívül hatékonyan képes tisztítani a textíliákat.


A mosódiófa, vagy szappanfa (Sapindus mukorossi) a szappanfafélék családjába tartozó szubtrópusi növény. Termését már évszázadok óta használják mosásra természetes élőhelyén, Nepál, Pakisztán, India és Indonézia területén.

A mosódióban található hatóanyag a szaponin, mely kb. 14%-os koncentrációban van jelen a termés héjában. Vízzel érintkezve habzani kezd és a tapasztalatok alapján jelentős tiszítóerővel bír, kiválóan megbírkózik a hétköznapi szennyeződésekkel, nem roncsolja a textíliát és a kellemetlen szagokat is eltávolítja.

30°C-tól 90°C-os hőmérsékletig teljesen megbízhatóan működik fehér és színes ruháknál egyaránt.


Hogyan használjuk a mosódióhéjat?

Egy ruha mosásához 6-8 fél mosódióhéj szükséges, melyet vászonzsákba téve tegyünk a ruhák közé (egyéb mosószer nem is szükséges).

Jó hír, hogy ugyanazon mosódióhéjak többször, akár 2-3 alkalommal is felhasználhatók (ezt követően pedig komposztálhatók), így rendkívül gazdaságos tisztítószer

Mosás során számítsunk arra, hogy ruháink tiszták, ám semleges illatúak lesznek, így ha illatos ruhákra vágyunk, javasoljuk mosóparfüm vagy illóolaj használatát ecettel párosítva a mosás során.

Az erősen szennyezett fehér ruhákon önmagában a mosódióhéj nem tud segíteni, itt szükség lesz némi fehérítős vagy folttisztítós segítségre.

Használható-e a mosódióhéj pelenkamosáshoz?

Természetesen igen.

De vegyük sorra az okokat, miért is:

  • Nem irritálja a bőrt és a nyálkahártyát, kifejezetten javasolt érzékeny bőrűeknek, ideértve a babapopsit is
  • A növényi saponin kemény víz esetén is jól működik, nem képez csapadékot sem a bőrön, sem a ruhán, így a textília puha marad és a színek is megőrzik élénkségüket
  • A mosódióhéj - a hagyományos mosóporok és szappanok agresszív anionos tenzidjeivel ellentétben – hosszú idő után sem roncsolja a textíliát
  • Nem tartalmaz káros anyagokat (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket. Teljes mértékben környezetbarát, hisz a természetben terem, része az ökoszférának. 100%-ban biológiailag lebomló, természetes tisztítószer.

Bármilyen textíliához, akár 30-40°C-os gépi mosáshoz is nyugodtan használható.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A Zöldbolt indiai mosódió héjról írták:

„Tegnap rendeltem, ma megérkezett a csomagom. Ki is próbáltam szinte azonnal. Megvallom, először megrèmültem a mosódióhéj szagától, de a barackos mosóparfüm és nem utolsó sorban a ragyogó tisztaság kárpótolt! A későbbiekben is fogok még rendelni, ajánlani fogom a termèkeiket! Hálás köszönettel" - Eszter

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.