Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosható betét

“Igényesen, jó anyagból készültek a mosható betétek, szépen megvarrva.  Nem ázik át, könnyen tisztítható.
Fényévekkel kényelmesebb a hagyományos bolti betéteknél, és jobb érzés is viselni őket. Egy percig sem bántam meg, hogy erre váltottam.” - Alexandra

A modern mosható betét remek alternatívája a mérgező anyagokkal teli, környezetszennyező eldobható betéteknek. Ugyan kétségtelenül megvannak az előnyei a tampon használatának (pl. úszás), mégis arra biztatok minden nőt, hogy tegyen egy próbát a mosható betétekkel is. Tudtad, hogy a tamponban, eldobható betétekben rengeteg kemikália és káros vegyszer van? Mivel sok esetben ezek közvetlenül a nyálkahártyával érintkeznek, könnyedén felszívódhatnak az akár rákkeltő anyagok, ezzel sok nemkívánt női/nemi betegséget okozva.

A mosható betétek testeddel érintkező része pamutból van, a fehérnemű felé eső része pedig egy vízzáró réteg. A kettő között természetes anyagból készült nedvszívó réteg található. Találsz igazán vékony változatot is, ezeket speciális eljárással nyomják össze ilyen laposra.

mosható betét nem csak egészségesek és környezetbarátak, de vidám, mintás változataik még a nehezebb napokon is mosolyt csalnak az arcodra!

 

Mosható betét vagy menstruációs kehely? Te melyik mellett teszed le a voksod?

 

Mai modern világunkban egyre nagyobb figyelmet kap a fenntartható, zero waste életmód. A nők az intim higiénia terén is változást sürgetnek, már csak annál inkább is, hogy megelőzzenek egy sor kellemetlen női betegséget. Ugyanakkor nyilván senki nem szeretné feláldozni a kényelmet, és főleg nyárra, jól szellőző, higiénikus alternatívát keres.

Ilyen az Emilla női mosható intim betét, amely több méretben és vastagságban kapható, és egy szárnyszélesítővel minden bugyi fazonra kényelmesen ráilleszthető.