Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The Sorting Bags

 

A The Sorting Bags azért jött létre, hogy háztartásunkban csökkenthessük a műanyag tárgyak használatát, és ezáltal egy élhetőbb bolygót hagyjunk magunk után. 

Nemes Iringó, a zsákok tervezője, céljául tűzte ki saját és mások háztartásának megreformálását, hogy élhetőbb környezetet teremtsünk. Elhivatottsága, küldetéstudata példaértékű.

A Cekker kollekció az egyszer használatos műanyag zacskók használata helyett ajánl környezetbarát és praktikus megoldást. A piacon vagy boltban zöldségeket, gyümölcsöket a vászonzsákokba szortírozva leméretheted, a kosárból pedig egyből a hűtőbe, kamrába tehető az étel, ahelyett, hogy egy levegőtlen, műanyag zacskóban penészedne. Ezzel időt és hosszú távon pénzt spórolhatsz meg, mert kevesebbet kell pakolni és takarítani.


A zöldség és gyümölcs mintákat Tommy Mavra brooklyn-i szobrászművész tervezte, a dizájn kollekció Nemes Iringó munkája. A mintákat úgy tervezték, hogy a zsákok különféle méretei könnyen megkülönböztethetőek legyenek, így egy nagy vászonszatyorból is könnyedén elő tudod húzni a megfelelő méretet.

Igazán tudatos választás! A zsákok mindegyike kézzel készül, Magyarországon, a legnagyobb részben hazai alapanyagokból.