Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panarom illóolaj 10ml – Teafa (Melaleuca alternifolia)

2.540 Ft (2.540 Ft + ÁFA)

Érdekel az aromaterápia és prémium minőségű, megbízható illóolajokat keresed családod számára? Szívesen segítünk neked a választásban!

A Panarom cég 20 éve áll az aromaterápia szolgálatában, küldetésük között szerepel az illóolajok biztonságos alkalmazása mellett a gyengéd születéstámogatás és a felnövekvő generáció egészségvédelme is.

Illóolajaik ezért is 100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajok.

A minőségi illóolajok több síkon is hatnak:

 • a fizikai testre már meglévő problémák kezelésére és egészségmegóvásra egyaránt
 • a lélekre
 • a szellemre
 • az egész energetikai rendszerünket képesek harmonizálni

Elérhetőség: Értesítést kérek
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 26
Várható szállítás: 2024. július 30.
Gyártó: Panarom

Leírás és Paraméterek

Egy univerzális, ámde természetes megoldást keresel otthonodba a vírusok, baktériumok ellen és még a gyerkőc apróbb sérüléseit is ellátnád? Van egy megoldásunk számodra, ami mindezeket tudja!

A Panarom teafa illóolaj magas minőségű, 100% tisztaságú, bevizsgált kemotípusú illóolaj, mely párologtatóba, diffúzoros párologtatásra és bőrfelületen direkt alkalmazva egyaránt alkalmazható.

Általános fertőtlenítő hatása miatt nagyon sokoldalúan alkalmazható, kiváló baktériumölő, parazitaölő, gombaölő, vírusölő illóolaj.

Kisgyermekes szülők számára nélkülözhetetlen, mivel a gyermekeknél gyakorta előforduló horzsolások, sérülések, sebek könnyedén fertőtleníthetők a segítségével, csupán 1-2 csepp szükséges hígítatlanul – egyéni érzékenység figyelembevételével - az érintett bőrfelüleltre és máris megelőzhető a baktériumos fertőzés és a sebgyógyulás folyamata is felgyorsítható.

Kézfertőtlenítésre is alkalmazhatjuk, szintén 1-2 cseppet eldörzsölve a tenyéren és kézfejen az egyéni érzékenység figyelembevételével.

Segítségünk lehet akár takarításnál, mosásnál is, vagy a levegő tisztán tartása érdekében, aromalámpában, diffúzorban is párologtathatjuk.

Aromaterápiás célra csak kiváló minőségű illóolaj alkalmas. Ahhoz, hogy egy illóolaj prémium minőségű legyen, az alábbiakra kiemelt figyelmet kell fordítani: 

 •          a termesztésre,
 •          a növény begyűjtésére (egyes növényeknél csak pár óra áll a rendelkezésre a begyűjtésre, mivel a növény az illóolaját átadja a déli napnak),
 •          a desztillációra (minden növénynél más idő intervallumra van szükség a desztilláció során),
 •          majd az illóolaj tárolásra.

Mielőtt az illóolajok a terapeuták polcaira kerülnének, szigorú minőségellenőrzésnek veti alá őket. Ez egy ún. gázkromatográfiás vizsgálat, ahol szakemberek ellenőrzik, hogy az adott illóolaj hány százalékban rendelkezik a szükséges aktív biokémiai vegyületekkel.

Ahhoz, hogy terápiás célra alkalmassá váljon egy illóolaj, minden esetben rendelkeznie kell az aktív biokémiai vegyületekkel az előírt százalékban, illetve egyes vegyületek nem lehetnek egy adott százaléknál magasabb arányban jelen. A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy az aromaterápiára alkalmazott illóolajoknál miért fontos a bevizsgálás. A jó minőségű illóolajnak ára van, cserében pedig minden cseppje kincs.

A Panarom felelősséget vállal illóolajaiért, melyek:

 •          botanikailag ellenőrzött növényekből készülnek
 •          kemotípus szerint bevizsgáltak
 •          100% természetesek, vagyis nem tartalmaznak szintetikus összetevőket vagy ásványi olajokat
 •          100%-os tisztaságúak, vagyis nincsenek hígítva más illóolajokkal, zsíros olajokkal vagy alkohollal
 •          100% autentikusak, azaz nincs semmi hozzájuk adva és nincs semmi elvéve belőlük

A Panarom illóolaj 10ml - Teafa fő biokémiai összetevője: terpinén-4-ol, gamma-terpinén

Felhasznált növényrész: levél

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.