Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bio Prémium Babaruha - Sapka - Sál - Kesztyű

Rendezés:

NaturAnyu - Babaruha - sapka, Sál, kesztyű

Egy csecsemő ruhatárának elengedhetetlen kelléke a sapka. Miután megszületik egy baba, hőszabályozása kezdetben még fejletlen, még sok hőt veszíthetnek a fejükön keresztül, különösképpen azok a babák, akik kevés hajjal jönnek a világra. Hűvösebb időben a megfázás, nyáron az erős napfény ellen véd a babasapka.

Mindegy milyen évszak van éppen, a baba füle is nagyon érzékeny. Egy középfülgyulladás nagyon fájdalmas és kimerítő a család minden tagja számára. Érdemes olyan sapit választani, aminek van fülvédője, és a baba homlokát is kellőképpen óvja.

A német Pure Pure a baba- és gyereksapkákra specializálódott gyártó. A legpuhább, legfinomabb organikus pamutból készíti termékeit, melyek garantáltan mentesek a káros festékanyagoktól és UV védelemmel is ellátták őket – egészen UV80+-ig. Baba sapka kollekciói különösen édesek, aranyosak, praktikusak. Biztosan megtalálod azt a fazont, amit keresel, legyen az téli, nyári, fülvédős, polár, megkötős, egyszínű vagy mintás; alkalmi vagy keresztelőre való! Egy csinos babasapka, baba fejkendő kiváló ajándékötlet!

Tanácstalan vagy, hogy vajon milyen méretű baba sapkára van szükséged? Bébiboltunk mérettáblázatai segítenek eligazodni. Fontos, hogy mérd meg a baba fejkörméretét, mielőtt választasz!

NaturAnyu - Csere és Méretgarancia