Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Liliputi, a babahordozók világa

Walger Esztert és Farnadi Pétert kislányuk születése inspirálta arrahogy hagyják ott alkalmazotti állásukat, és indítsanak saját vállalkozást. Babahordozók készítésével kezdték 2008-ban, ma pedig már több tucat termékkel vannak jelen a hazai és a külföldi piacon.  Amikor családot alapítottak, akkor merült fel a gondolat, hogy valami újat kellene keresniük, ami szülőként is biztosítja számukra, hogy több minőségi időt tudjanak fordítani gyermekükre.

Szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy olyan megoldásokat kínáljanak a kisgyermeket nevelő szülőknek, melyekkel biztosíthatják gyermekük és önmaguk számára a biztonságot nyújtó, kötődést erősítő, testi-lelki egészséget támogató lehetőségeket a leghétköznapibb helyzetekben.

Szívügyüknek tekintik a harmonikus kapcsolatok kialakításának és megőrzésének támogatását termékeiken keresztül.

Az akkori mainstream ortopéd irányzattal (magas szárú cipőben tanuljon a gyerek járni) szembemenve álltak elő a puhatalpú cipőikkel.

 

Szerencséjükre és talán a mi szerencsénkre is, melléjük állt a hazai gyermekortopédiai progresszív irányzatot képviselő dr. Lengyel Zuszsanna. Az ő támogatásával és ajánlásával rövid időn belül népszerűek lettek ezek a termékek. Az orvosi ajánlás fontos volt, mert hitelessé tette a puhatalpú cipőket, és egyúttal felkavarta a szakmai állóvizet a magyar gyermekortopédiában.

A termékeik – a cipők, a kabát, a hordozók és kiegészítők (pelenkázó táska, övtáska és pelenkázó alátét) – teljes kollekciót alkotnak, egységes designnal. Fontos és vonzó jellemzője a termékeiknek, hogy a design és a funkció együtt jelenik meg bennük, s hogy minden bedolgozott alapanyag – GOTS minősített biopamut, ökotextil, bőr – a lehető legjobb minőségű.

 

Minőség Szombathelyről

Termékeik egytől-egyig saját kis manufaktúrájukból származnak Szombathelyről. A hordozók, kabátok, táskák, cipők és a kiegészítők saját tervek alapján, illetve tehetséges magyar dizájnerek (pl. lengyelzsuzsi) bevonásával, minőségi alapanyagok felhasználásával, minden tekintetben tökéletességre törekedve, ahol csak lehet, kézzel készülnek. Ez garanciát nyújt arra, hogy biztosítani tudják az általuk elvárt színvonalat.

 Számukra „nem a bevétel az első,

hanem az ügy, amit támogatunk. Mélyen elköteleztük magunkat a hordozás ügye mellett. A szülői test biztonságot nyújtó közelében cseperedő gyermek testi-lelki egészségét támogató, világlátására, személyiségfejlődésére erősen ható módon tekinthet önmagára, embertársaira, tárgyi és természeti környezetére. Hisszük, hogy termékeinkkel hozzájárulunk egy harmonikusabb, emberi kapcsolatokra, az élet szeretetére és tiszteletére nyitottabb nemzedék felnövekedéséhez.


 

Köteleződj el Te is a Liliputi hordozók és cipők mellett! Nézz körül kínálatunkban itt a NaturAnyu-n!

Rendezés:
Nézet: