Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Efie Organikus Baba játék

 

 

 

EFIE – TÖBB, MINT 65 ÉVE

Az Efie több, mint 65 éves múltra tekint vissza, 1951-ben – Németországban - alapított kézműves családi vállalkozás. A termékek kizárólag a német Wuppertalban készülnek.

IGAZOLTAN BIOPAMUTBÓL

2005-től kezdtek ökológiai alapanyagokat felhasználni és környezettudatosabban gyártani: létrejött az első olyan kollekció, amely az ellenőrzött, organikus termesztésből származó gyapotot használta alapanyagként. Ezt az utat folyamatosan követték a következő években, mígnem 2013-ban megszerezték az organikus textilipar legjelentősebb nemzetközi elismerését, a GOTS (Global Organic Textile Standard) tanúsítványt. Száma: CERES-0105.

VEGÁN ALAPANYAGOK

Az Efie vegán termékeket is kínál, melyek teljesen mentesek mindennemű állati eredetű alapanyagtól.

Termékpalettájukon többek között megtalálhatók a baba csörgők, rágókák, fa és plüss játékok, felhúzható zenélő játékok, melegítő palackok, meggymag- és tönkölypárnák, szoptató párnák, nyálkendők, takarók. Kiváló ajándékötleteket meríthetünk ezekből kismamáknak, piciknek, kicsiknek és felnőtteknek egyaránt.

A szeretettel készült, kedves kis plüss játékok mentesek mindenféle mérgező és szennyező anyagtól, ezáltal tökéletesek az allergiás babák és gyerekek számára is.

DÍJNYERTES TERMÉKEK

Büszkék arra, hogy az ÖKO-TEST-en minden évben jó vagy nagyon jó minősítéseket kapnak, illetve 2017-ben elhozhatták a German Brand Award győztes díját.

Válogass az Efie termékei között kedvedre a NaturAnyu oldalon!

 

 A MÁRKA TANÚSÍTVÁNYAI, DÍJAI 

 

 A MÁRKA TERMÉKEI 

Rendezés:
Nézet: