Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanneyes szemüvegtisztító 60ml

790 Ft (622 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Szemüveges vagy és mindennapi gondot okoz a lencsék tisztántartása? Nem találtad még meg a megfelelő szert, vagy megtaláltad, de kételkedsz az összetevők tisztaságában? A Cleanneyes szemüvegtisztítójával elszállhat minden kételyed, aggodalmad és átadhatod magad a kristálytiszta látás élményének!

Ez a szemüvegtisztító spray prémium kategóriás, környezetbarát termék, alapvetően növényi hatóanyaggal, természetes biológiai lebomlással. Kíméletes a szemüvegeddel és a környezettel, de kíméletlen a foltokkal szemben.

Kiszerelése rendkívül praktikus, 60 ml-es flakonban kapható, így mindig nálad lehet, ha szükség van rá.

Használata is nagyon egyszerű:

  1. Rázd fel
  2. Fújt be a lencsét mindkét oldalát
  3. Töröld át egy zsebkendővel vagy pamutdarabkával

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik..

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.