Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne szőnyeg- és kárpittisztító 0,5l

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Napestig tartó szőnyegsikálás? Netán kicsi gyermekeid vannak és mindig dől, borul, loccsan valami a konyha vagy nappali kárpitjaira? Mutatunk neked egy környezetbarát, vegyszermentes terméket, amivel könnyedén tudod kezelni ezeket a kis baleseteket!

A Cleanne szőnyeg- és kárpittisztító könnyedén elbánik a makacs foltokkal. Növényi hatóanyagokat tartalmaz, így semmiféle irritációtól nem kell tartanod. Nem károsítja a bőrt, nem irritálja a nyálkahártyát és alkoholos kipárolgása sincs, így nyugodtan használhatod gyermekeid, házi kedvenceid közelében is.

Használata is igen egyszerű:

  1. Rázd fel
  2. Meleg vízzel nedvesítsd be a foltot (maximális hatóerejét 60°C-on fejti ki)
  3. Fújd rá a tisztítószert
  4. Törlőkendővel dörzsöld át
  5. Hagyd megszáradni

Régebbi vagy makacsabb folt esetén célszerű a fenti folyamatot többször is elvégezni.

Kényesebb anyagon történő alkalmazása előtt célszerű anyag- és színpróbát végezni az esetleges károsodás megelőzése céljából.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.