Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne háztartási vízkőoldó 0,5l - citromsavval

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Te is úgy érzed, hogy a vízkő a legmakacsabb ellenséged a konyhában és a fürdőszobában? Van egy megoldásunk, ami segítségével hatékonyan, ám kíméletesen bánhatsz el vele!

A Cleanne háztartási vízkőoldó a környezettudatos háziasszonyok  nagy kedvence, hatékonyságát számos vásárlói vélemény is alátámasztja. Használható a toalettben, fürdőszobában, a konyhában, konyhai berendezéseken, akár a fém vízforralót is átmoshatod vele biztonsággal. Fürdőszobai tükrös felületeken használva az újra vízkövesedés tovább fog tartani mint egy hagyományos vízkőoldó használatával.

Magasfényű felületeken is hatékonyan dolgozik.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, étkezési citromsav, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik..

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.