Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne autókárpit tisztító 0,5l

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

„Kocsiba be, ablakot le, könyökön ki, kettesbe be…” – mondja a méltán híres Belga szám. Te is ilyen lazán autózol? Vagy inkább biztonsági játékos vagy? Családi autód van, vagy inkább a sebességet szereted? Mindegy! Bármilyen autót is vezetsz, a tisztántartása biztosan fontos számodra. Ehhez van is most egy környezetbarát megoldásunk!

A Cleanne ugyanis megalkotott egy olyan autókárpit tisztítót, mely alapvetően növényi hatóanyagot tartalmaz és rendkívül hatékony folteltávolító hatással bír. Kíméletes a környezettel, viszont kíméletlen a foltokkal.

Rohanó életet élsz és gyakran eszel, iszol, kávézol az autódban? Esetleg a gyerkőcök rumliznak és maszatolnak a hátsó ülésen? Mostantól elfelejtheted a bosszantó foltokat, a Cleanne autókárpit tisztítót használva ugyanis egyszerűen, 3 lépésben újjá tudod varázsolni a kárpitot:

  1. Benedvesíted az érintett felületet
  2. Befújod az autókárpit tisztítóval
  3. Hagyod megszáradni

Régebbi folt esetén:

  1. Nedvesítsd be a felületet
  2. Fújd rá a tisztítószert
  3. Dörzsöld át törlőkendővel (ennek hiányában folt maradhat, mert a por benne marad a szövetben)
  4. Hagyd megszáradni.

Erősebb vagy régebbi szennyeződés esetén elképzelhető, hogy meg kell ismételned a folyamatot. 

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.