Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne általános felülettisztító 0,5l - kíméletes

1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Mindennapi takarítás egyetlen termék használatával? Hidd el, lehetséges! A Cleanne általános felülettisztító ugyanis amellett, hogy illatanyagmentes, alapvetően növényi hatóanyagot tartalmaz és környezetbarát, helyt áll otthonod minden olyan felületén, melynek nem árt a víz.

Használhatod a konyhapulton, székeken, asztalon, ajtó- és ablakkeretek áttörléséhez, portörléshez és még a hűtő takarításánál is segítségül hívhatod.

Használata rendkívül egyszerű, többé nincs szükség arra, hogy erőt gyűjts és úgy vesd bele magad a házimunkába. Alkalmazása során könnyedén, de hatékonyan varázsolhatod otthonodat tisztává és frissé.

Környezetbarát, prémium kategóriás termék, természetes biológiai lebomlással.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.