Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legcukibb, trendi karácsonyi baba- és gyerekruhák

A legcukibb, trendi karácsonyi baba- és gyerekruhák

Manapság a flitteres, csillogó kislány tüllszoknyák kora kezd leáldozni és más szempontok határozzák meg, hogy mi is a divatos, a trendi az Ünnepekkor. Te tudod már, hogy mibe öltözteted babádat, gyermekedet Karácsonykor? Megmutatjuk a 10 legcukibb karácsonyi ruha szettet babáknak, gyerekeknek és azt is elmondjuk, hogy milyen a legtrendibb, a tökéletes ünnepi öltözet.

Olvass tovább!

 

 

 

 

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a tudatos, a zöld, a fenntartható, a zero waste életmóddal kapcsolatos témák, legyen szó étkezésről, lakberendezésről, bőrápolásról vagy éppen az öltözködésről, a divatról. Ezzel együtt újra a minőségé a főszerep bármi is kerül szóba, az elektronikától a divatig. Az emberek újra a minőségit keresik a mennyiséggel szemben, ahogy a mondás is szól: „a kevesebb néha több”.

Mint tudatos vásárló, mi több, mint tudatos szülő, Te is tudod fenntartható módon intézni gyermeked ünnepi öltöztetését! Nézd meg képriportunkat, melynek összeállításakor azt is figyelembe vettük, hogy a Kicsi számára kényelmes legyen az, amit visel – ez neki is, Neked is, a rokonságnak is jobb, hisz, ha nem kell vakaróznia a bökős, szúrós flitterek, fodrok miatt, nem izzad bele a műszálas anyagba, és kényelmesen tud mozogni a ruhájában, addig sem lesz nyűgös, tovább, jobban bírja a napot!

Amelyik megtetszett, itt találod - katt a linkre!

 

A legcukibb, trendi Karácsonyi baba- és gyerekruhák 

A legcukibb, trendi Karácsonyi baba- és gyerekruhák 2 

     

Tetszett a cikk? Hasznos volt?

Mutasd meg barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!