Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kisgyerek - Meggymag - Tönköly Párna

 

Gyermeked nyugtalanul alszik? Netán megfázott és lebetegedett? Próbáld ki a meggymag- vagy tönköly melegítő párnát!

A felmelegített meggymag- vagy tönköly párnákból folyamatosan párolog a jótékony hatású kovasav, amely ellazít, megnyugtat. Kellemes melegséget sugároz, nyugtatóan hat az idegvégződésekre, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. A meggymag és a tönkölypelyva is nagyon jó hőtároló, hosszan és egyenletesen adja le a meleget.

Totyogók esetében a tönkölypárnákat már akár a fej alá is tehetjük. A tönkölypárna jól igazodik a fej és a nyak formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopot, ezáltal biztosítja a nyugodt és egészséges pihenést, kiváltképp levendulával keverve. Ha nyugtalanul alszik a gyerkőc, csak hagyd mellette a felmelegített párnát! A melegítő palackokkal ellentétben a melegítő párnával a forrázás kizárt.

Nem kell tartanod a mérgező anyagok kipárolgásától sem, mivel ezeknek a melegítő párnáknak a töltete tanúsított bio gazdálkodásból származik, a huzatjukat pedig a leglágyabb, legfinomabb organikus pamutból varrták a nagymúltú német Efie-nél.

A meggymag vagy tönköly melegítő párna különösen hasznos ajándék gyermeknek, felnőttnek, kismamának is! A gyerekek nagyon szeretik őket, mert kedves kis figurának vannak megvarrva.

Rendezés:
Nézet: