Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Totyogó kiegészítők

A ruhákon túl togyogód életének minden mozzanatában szüksége van a biztonságra és az egészséges környezetre, amelyet a leginkább Te tudsz biztosítani számára.

A NaturAnyu kínálatában csak olyan ruhákat és kiegészítőket találsz, amelyek megfelelnek a Fair Trade irányelveknek, természetes növényi vagy állati alapanyagokból készültek, és sem a termesztésük/tenyésztésük, sem a gyártásuk során nem kerültek kapcsolatba egészségre káros vegyszerekkel, tartósítókkal és adalékokkal. Így gyermekedet nem csak az allergiától vagy az ekcémától, de a pelenkakiütésektől is megvédheted.

A NaturAnyu kiegészítőket öröm kézbe venni, jó érzés hozzá bújni, kényelmes bennük a mozgás, a mászás, az első lépések és egészséges és biztonságos közeget teremtenek az első felfedezésekhez.

A szebbnél szebb kiegészítőket imádják a kicsik, biztonságérzetet teremtenek anyának és apának, miközben szemet gyönyörködtet a különösen gondos kidolgozásuk, az anyagválasztás és a meseszép színük.

Válassz Te is biztonságos és egészséges ruházati kiegészítőket totyogód számára, és élvezzétek ennek a csodás időszaknak minden pillanatát!

Csere és Méretgarancia

Rendezés:
Nézet: