Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legyél a Törzsvásárlónk!

LEGYÉL TE IS A NATURANYU CSALÁD TAGJA!

DÍJAZZUK A HŰSÉGEDET - AKÁR EXTRA 4% KEDVEZMÉNY A HŰSÉGPONTOKKAL!

NATURANYU TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER - HŰSÉGPONTOK

A NaturAnyu webáruházban minden vásárló, aki regisztrál a webshopba, a NaturAnyu család tagjává válik, törzsvásárlói státuszba kerül és megnyílik számára egy pontszámla. A felhasználói fiókodban mindig nyomonkövetheted a pontegyenleged, és azt is, hogy mennyi idő van még a lejáratukig.

A hűségpontok 4% kedvezménynek felelnek meg a teljes árú termékek esetében. Akciós termékekere 1% kedvezmény jár beváltható hűségpontok formájában.

Például: 10000 Ft-os vásárlás után, amennyiben a termék teljes árú 400 pontot írunk jóvá. Ez a 400 pont 400 Ft-tal egyenlő, amely a vásárlást követő 185 napon belül váltható be. 10000 Ft akciós termék vásárlása után 100 pont gyűjthető, amely 100 Ft-ot ér.

Szállítási költség után nem jár hűségpont, illetve szállítási költségre nem használható fel hűségpont. A hűségpontok beváltását illetően egyéb korlátozás nincsen (tehát pl. akciós termékre is beválthatók, részlegesen is beválthatók).

FONTOS!!! A hűségpontok a vásárlást követően 185 napig (fél évig) használhatók fel, utána elvesznek.

Hűségpontjaidat a csomag átvételét követően írjuk jóvá, mikor a Futárszolgálat vagy az MPL visszaigazolást küld arról, hogy csomagodat rendben megkaptad!

A hűségpontok pénzre nem válthatók, a felhasználói fiók megszűntetésével automatikusan törlődnek.

FONTOS! Kuponnapok és Black Friday alkalmával hűségpont rendszerünk szünetel!