Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vegyszermentes Baba Ruházat - Kiegészítő

 

A ruhákon túl kisbabád életének minden pillanatában szüksége van a biztonságos és egészséges környezetre, amelyet a leginkább az anyukája, azaz Te tudsz biztosítani számára.  Ha keresztelő ajándékot keresel, akkor is jó helyen jársz.

A NaturAnyu kínálatában csak olyan csecsemő ruhákat és baba kiegészítőket találsz, amelyek megfelelnek a méltányos kereskedelem elveinek, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó növényi vagy állati alapanyagokból készültek, és gyártásuk során sem kerültek kapcsolatba egészségre ártalmas vegyszerekkel, színezékekkel és adalékokkal. Így kisbabábat nem csak az ekcémától, az allergiától, hanem a pelenkakiütésektől is megóvhatod.

A NaturAnyu kiegészítőket jó érzés kézbe venni, öröm hozzá bújni, viseletük kényelmes és kialakításuknak köszönhetően a kismamák életét is nagyban megkönnyítik. Több babaruházati kiegészítő, mint például a melegítő párnák (meggymag vagy tönköly) segíthet a fogzás és a hasfájós időszak nehézségein is.

A szebbnél szebb baba sapkákat, mosható pelusokat, mintás textilpelenkákat, kifogókat, törölközőket imádják a csöppségek, biztonságérzetet teremtenek anyának és apának, kidolgozásuk minősége kiváló, a felhasznált minták és színek kedvesek, aranyosak.

Válassz Te is biztonságos, természetes és egészséges ruházati kiegészítőket újszülötted számára, és élvezzétek együtt ennek a csodálatos időszaknak minden pillanatát!

Csere és Méretgarancia

Rendezés:
Nézet: