Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gyerek Meggymag - Tönköly Párna

 

Megfázott vagy lebetegedett a szemed fénye? Gyermeked nyugtalanul alszik? Tégy egy próbát a meggymag- vagy tönköly melegítő párnákkal!

A felmelegített meggymag- vagy tönköly párnákból hosszú órákon keresztül párolog a jótékony hatású kovasav, amely ellazít, megnyugtat. Jóleső melegséget árazst, nyugtatóan hat az idegvégződésekre, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. A meggymag és a tönkölypelyva igen jó hőtároló, hosszan és egyenletesen adja le a kellemes meleget.

Kisgyermekek esetében a tönkölypárnákat már akár a fejük alá is tehetjük. A tönkölypárna jól igazodik gyermeked fej és nyak formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopát, ezáltal biztosítja a zavartalan és egészséges pihenést. Levendulával keverve még kellemesebb a hatás. Nyugtalan éjszakákon, csak hagyd az ágyában a felmelegített párnát! Ellentétben a melegítő palackokkal, a melegítő párnával kizárt a forrázás.

Nem kell tartanod semmiféle mérgező anyagok kipárolgásától, mivel a töltet ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, a huzatot pedig a leglágyabb, legfinomabb biopamutból varrták a nagymúltú német Efie-nél.

Ez a pihe-puha melegítő párna kifejezetten hasznos ajándék akár gyermeknek, akár felnőttnek de még kismamának is! A gyerekek imádják ezeket a kedves kis puha melegítő állatkákat!

Rendezés:
Nézet: