Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Efie párna 30x22 cm - pöttyös

6.790 Ft (5.346 Ft + ÁFA)

Puha, finom, ellenőrzött biotermesztésből származó pamut plüssből és pamutszövetből készült párna, melynek töltete nagy térfogató poliészter vatta, mely PET palackok 100%-os újrahasznosításával készül.

Az első, pöttyös része plüss és szövet kombinációja, a hátoldala pedig plüss borítású ennek a pihe-puha párnának.

Allergiával küzdők számára is ideális, antiallergén és vegán termék.

Mérete: 30 x 22 cm.


GOTS logo       
 

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Efie Organikus Baba játék, meggymagpárna, tönkölypárna

Leírás és Paraméterek

Tudtad, hogy a hagyományos textilipar termékeit egészségre ártalmas vegyszerekkel és mérgező festékanyagokkal kezelik, melyek mélyen megülnek a szálak között, és használat – kiváltképp melegítés – közben kipárologhatnak az anyagból?

Ha ezt a Németországban készült, ALLERGÉNEKTŐL MENTES pihe-puha párnát használod, nem kell aggódnod: ellenőrzött biotermesztésből származó pamut plüssből és pamutszövetből készült, melynek töltete nagy térfogató poliészter vatta, amely PET palackok 100%-os újrahasznosításával készül.

Az első, pöttyös része plüss és szövet kombinációja, a hátoldala pedig plüss borítású ennek a pihe-puha párnának.

Amellett, hogy kellemes az érintése és mindenféle káros anyagtól mentes, csinos, pöttyös dizájnjával egészen biztos, hogy gyermeked kedvencévé válik.

Allergiával küzdők számára is ideális, antiallergén és vegán termék.

Mérete: 30 x 22 cm.


Az Efie céget 1951 -ben alapították kézműves gyártó cégként.

Az EFIE cégnév a tényleges cégalapító gyermekeinek első betűiből állt. A cég Krefeldben volt, amíg 1994 -ben a jelenlegi tulajdonosok, Anja Weidner & Sacha Thüngen át nem vették. Az átvétellel a helyszín is megváltozott Krefeldről Wuppertalra. Az átvétellel az a döntés született, hogy a társaság alapítása óta továbbra is kizárólag Németországra támaszkodik, mint termelési helyszínre.

A következő nagyobb döntést 2005 -ben hozták meg. Innentől kezdve intenzívebben kezdtek foglalkozni az ökológiai anyagokkal, és beépítették a cégbe az ökológiai megközelítéseket és gondolatokat, és átvitték azokat a vállalat és a termékek fejlesztésére. És így jött létre az első kis kollekció az ellenőrzött ökológiai termesztésből származó anyagokkal. Ezt az utat folytatták a következő években is, és így a termékek száma és változatossága a mai napig pompás kollekcióvá nőtte ki magát.

Az ökológiai termékek területén folytatott következetes lépésként 2013 -ban az Efie cég minden lehetséges anyagot GOTS (Global Organic Textile Standard) tanúsítvánnyal rendelkező anyagokra cserélt. A GOTS az ökológiai textíliák nemzetközileg legfontosabb és legszigorúbb pecsétje. Az anyagcsere során az Efie vállalat teljes termelési létesítményét közvetlenül ellenőrizte a GOTS szabályai és szabványai szerint, és sikeresen megkapta a tanúsítványt. 

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.