Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne olajfaló és kültéri felülettisztító 1l – extra erős

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Bosszantanak a régi és új olaj – vagy egyéb makacs – szennyeződések az udvaron, kültéri felületeken? Már erre is van természetes, ám hatékony megoldás a Cleanne jóvoltából!

Tudva lévő, hogy a kiömlött olajszennyeződések nem csak esztétikai, hanem sokszor akár egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért jobb minél előbb megszabadulni tőlük.

Ehhez nyújt kiváló és hatékony segítséget a Cleanne olajfaló és kültéri felülettisztító, mely annak ellenére, hogy növényi hatóanyaggal dolgozik, extra erős a makacs foltokkal szemben.

Használata egyszerű:

  1. Rázd fel a terméket
  2. Nedvesítsd be a tisztítani kívánt felületet
  3. Vidd fel rá a terméket – a folt nagyságától és makacsságától függő mennyiségben
  4. Várd ki a megfelelő hatóidőt (itt várhatsz hosszabban, ha makacs a szennyeződés, vagy kisebb időket várva, megismételheted a folyamatot a kívánt eredmény eléréséig)
  5. Súrolókefével vagy magasnyomású mosóval tisztítsd le a felületet

Labortesztek alapján alapvetően lebontja a kőolajat és származékait. Maximális hatóerejét 60°C-on fejti ki, régebbi szennyeződések esetében többszöri kezelés is szükséges lehet.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.