Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne öblítő 1500ml mosógéptisztító funkcióval – Kubai pezsgés

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes illóolajokat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Öblítés vegyszerek nélkül, természetbarát módon? Kellemes illatú, puha ruhadarabok bőrirritáció nélkül? Igen, megoldható!

A Cleanne öblítőjét használva ruháid újra puhák és frissek lesznek, sőt, még a textíliába mélyen beülő, kellemetlen illatokkal is képes elbánni. Amellett, hogy a ruhákkal kíméletesen bánik, jótékony hatással van a mosógépedre is, ugyanis segít eltávolítani a mosószer maradványait, tisztán tartva ezzel mosógép dobját.

Természetes összetevőkből készül, vegán termék, mely MENTES a következőktől:

  • Foszfát
  • Parabén
  • Állatkísérlet
  • Mesterséges színezék és illatanyag

Kubai pezsgés - Szenvedélyes és friss illat, a kubai narancs egyszerre édes és fanyar illatának dominanciájával.

A Cleanne öblítői 100% természetes illóolajokat tartalmaznak, ezért a kívánt eredmény és illat elérése érdekében használatát a Cleanne Folyékony mosószerrel ajánljuk, mely teljesen ILLATANYAGMENTES és nem befolyásolja az öblítők működését. Más mosószerek egyes összetevői teljesen eltüntethetik a Cleanne öblítők illatát.

Hogyan használjuk a Cleanne öblítőt?

Használat előtt rázzuk fel, majd tegyünk az öblítőből 40-45 ml-nyit a mosógép megfelelő adagolójába, vagy kézi mosás esetén kézmeleg vízbe.

Mennyire kiadós a Cleanne öblítő?

Egy flakon öblítő kb. 35 mosáshoz elegendő (mosásonként kb. 5 kg ruhával számolva)

Hol és hogyan táruljuk a Cleanne öblítőt?

0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Összetevők: 

Természetes hatóanyagú koncentrátum, PH semleges, <1% anionios felületaktív anyag, természetes illóolaj keverék, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.