Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cleanne bogároldó és extra erős felülettisztító 0,5l

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

A Cleanne termékcsalád forradalmi újdonságként robbant be a tisztítószerek piacára, segítséget kínálva a környezettudatos, fenntarthatóbb jövőre vágyó, egészséges életmódot folytató emberek számára a mindennapi háztartási kihívások megoldására.

Készítői speciális receptúra alapján megalkottak egy biológiailag könnyen lebomló szuperkoncentrátumot, melyhez szűrt vizet és természetes olajat adva olyan öko tisztítószerek születtek eredményül, melyek forradalmasíthatják a háztartási munkát, minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

Legyél te is zöld-forradalmár, használj te is Cleanne termékeket!

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Cleanne Crystalclean öko tisztítószerek

Leírás és Paraméterek

Imádod az autókázást a nyári napsütésben? Suhan a táj, simogatnak a napsugarak, feltekered a hangerőt, élvezed a szabadságot… és már koppannak is a szélvédőn és a motorháztetőn az apró, pici bogarak.

Ne hagyd, hogy ez kicsit is beárnyékolja az életérzést, mert a Cleanne bogároldó és extra felülettisztítója egy csapásra véget vet a pöttyös, bogaraktól tarkított szélvédőnek és karosszériának.

A Cleanne termékcsalád megalkotói munkájuk során az autósokra is odafigyelnek, így kifejlesztettek egy bogároldó készítményt is, mely szintén növényi hatóanyagot tartalmazó prémium minőségű termék, mely hatékonyon, ám kíméletesen tisztít, mindezek mellett pedig természetes a biológiai lebomlása és teljesen vegyszermentes, környezetbarát.

Vásárlói visszajelzések alapján a termék rendszeres használatával lassabban koszolódik vissza a karosszéria.

Használata nagyon egyszerű:

  1. Rázd fel
  2. Fújd a felületre
  3. Rövid hatóidő után töröld le

Alkalmas a karosszéria külső elemeinek hatékony takarítására is, így bátran használhatod például az itt lerakódott olajfoltokra is.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Vélemények - ITT TUDSZ TE IS TERMÉKÉRTÉKELÉST BEADNI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.