Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Webshopja - III. helyezés

2018 Év Webshopja - A döntősökA Complexpress Logisztika Kft által meghirdetett Év Webshopja versenyen közel 200 webáruház vett részt 2018-ban.

Független szakmai zsűri választotta ki - egy szakértő cég által megadott szempontok alapján - azt a három webáruházat, amely 2018-ban az élen végzett az Év Webshopja versenyen.

 

Érdemes lesz követni   Facebook és   Instagram oldalunkat, továbbá a hírlevelet is figyelni, mivel szeretnénk méltóképpen megünnepelni ezt a kiváló eredményt - novemberben több MEGLEPETÉSSSEL is készülünk Nektek!

NATURANYU - AZ ÉV WEBSHOPJA III. HELYEZETT

Már akkor nagy volt az öröm, amikor kaptam egy telefonhívást Rácz Péter ügyvezető igazgató Úrtól, hogy meghívást nyertünk a díjátadó gálára, mivel a 200 jelentkező közül bejutottunk az első 25 közé.

Az eredményhirdetésre október 26-án a Symbol Budapestben került sor. Úgy indultunk neki a férjemmel, hogy lesz egy kellemes, kikapcsolódós esténk, jól fogunk szórakozni.  wink

Aztán mikor a konferáló fiú kimondta a nevünket és felhívott minket a színpadra, elakadt a lélegzetünk is. Szinte szóhoz sem jutottunk az örömtől és a meghatottságtól! Felkerültünk a DOBOGÓRA! III. helyezést értünk el! 

Ugyanezt szoktam érezni mindig, amikor kapok egy kedves levelet a vásárlóktól (ezekből itt találtok egy válogatást), hogy mennyire elégedettek a termékkel és a szolgáltatásunkkal. Mindez rettentő nagy elismerés nekem, hogy az elmúlt bő másfél év kemény munkája a rengeteg belefektetett idő és energia mind megérte, és óriási erőt és kitartást ad a folytatáshoz.

Hadd mutassam be Nektek a 3 dobogós helyezettet! Ezúton szeretnék gratulálni nekik és az összes döntőbe jutottnak, hatalmas eredmény ez!

2018 Ev Webshopja - A döntősök

I. helyezett: SzerszamKell.hu

II. helyezett: dodo.hu

III. helyezett: naturanyu.hu

 

Érdemes lesz követni  Facebook és   Instagram oldalunkat, továbbá a hírlevelet is figyelni, mivel szeretnénk méltóképpen megünnepelni ezt a kiváló eredményt - novemberben több MEGLEPETÉSSSEL is készülünk Nektek!

Tetszett a cikk? Hasznos volt?

Mutasd meg barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!