Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Organikus gyerekruhák, környezettudatos háztartás

Nagy Mónika vagyok, az Anyaparadicsom és most már a NaturAnyu  webáruház anyukája is. A két kislányom születése után egyre tudatosabban kezdtem élni. A gyerekek születése ráébresztett, hogy mi az ami igazán fontos az életben. Rájöttünk, hogy nincs nagyobb érték, mint az együtt eltöltött idő, szeretjük a természetet, rajongunk a gyönyörű tájakért és ezt szeretnénk megőrizni az utókornak is.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekkor jött az ötlet, hogy egy olyan gyerekjáték webáruházat szeretnék létrehozni, ahol csak és   kizárólag környezettudatos technológiával készülő   készségfejlesztő, fajátékokat és természetes   játékokat árulunk, így 2016-ban megszületett  az Anyaparadicsom webáruház, majd ezt a   szemléletet követve 2021-ben megvásároltuk   a NaturAnyu webáruházat is.

 

A NaturAnyu kínálatában csak kifogástalan   minőségű, GOTS minősítéssel rendelkező, Fair Trade gazdálkodásból származó organikus baba, gyerek és női szabadidő ruházati termékeket,   kiegészítőket találsz. Az alapanyagok garantáltan organikus gazdálkodásból származnak, nem érintkeztek veszélyes növényvédőszerekkel, adalék- és/vagy színezőanyagokkal. Termesztésük és gyártásuk során is csak az egészséget nem veszélyeztető anyagokat használtak fel.

 Ezen kívül a kínálatunkban megtalálhatók a Liliputi® és a Manduca babahordozók, meggymag- és tönkölypárnák, mosható betétek és pelenkák, natúrkozmetikumok, ökotisztítószerek és sok más termék a zero waste életmód elsajátításához. 

Válogass Te is kedvedre a NaturAnyu egyre bővülő kínálatában, és élvezzétek a gondtalan gyermekkor minden egyes percét!

Szeretettel

Nagy Mónika

Blog